Skip to main content

Descobreix els beneficis dels taps TESA

A TESA creem taps exclusivament per a vi escumós des del 1958.

Ara culminem dècades d'experiència amb la millor versió del tap amb discs de suro natural. La millor versió perquè sigui el company ideal per al teu vi escumós.

Lliures de TCA: analitzats fins a l’extrem per garantir la seva seguretat.

Suro 100% natural de la millor qualitat: el millor material per al teu vi.

Modelatge mil·limètric: s’adapten a la teva ampolla amb total precisió per a un embotellament i una obertura perfecta.

Alt grau de personalització: perquè el teu tap parli tan bé de la teva marca com ho fa el teu vi.

Beneficis del tap amb discs de suro natural TESA

Seguretat

La seguretat als nostres taps és un dels grans pilars del nostre mètode de producció. Per això hem desenvolupat una metodologia d’anàlisis químiques pròpia amb els paràmetres de mesura més exigents de la indústria.

  • TCA indetectable garantit: els nivells de TCA han de ser indetectables per a permetre que el lot avanci a la següent fase del procés d’elaboració.
  • Anàlisis químiques amb els paràmetres més exigents: seguim una metodologia pròpia d’anàlisis ultraestrictes que superen i eleven els estàndards de la indústria.
  • Esterilitzat fins a tres ocasions: controls efectuats a cada etapa del procés.

Qualitat per al teu producte

Els taps TESA amb els seus discs de suro natural estan especialment dissenyats per a ser el company de viatge dels escumosos de qualitat com el teu.

  • Oxigenat ideal: els taps TESA amb discs de suro natural aporten la dosi d’oxigen ideal per ajudar a que el teu vi escumós aconsegueixi la seva millor evolució.
  • Cura del sabor: protegeixen el sabor del teu vi, creant una atmosfera estanca i protegida, on únicament elements 100% naturals estaran en contacte amb el teu vi escumós.
  • 2/3 menys de cola: el mànec dels nostres taps es fabrica amb suro natural aglomerat de calibre mitjà permetent-nos fer servir molta menys cola a cada tap.

Valor afegit

Els taps amb discs de suro natural són un element molt ben valorat pel consumidor com a símbol d’un producte de qualitat. És per això que els taps TESA:

  • Sumen valor afegit: gràcies a l’ús dels discs de suro natural, un perfecte acabat, la recuperació de forma i un mànec d’alta regularitat, el client final podrà identificar al teu producte els elements d’una elaboració de qualitat.
  • Afegeixen fins a 4€ més per ampolla: segons estudis d’AECORK, amb l’ús de suro natural per al tapat de vi, el consumidor està disposat a pagar fins a 4€ més pel producte final.
  • Són de producció ecològica: els nostres taps i el nostre procés de fabricació tenen el registre EMAS de gestió ambiental. Si el teu producte és ecològic i sostenible, trobaràs al nostre tap un complement ideal.

Certificats

ISO 9001
ISO 14001
EMAS
SYSTECODE
APPCC
Generalitat de Catalunya

Propietats naturals del suro

Oxigenat
A l'inserir el tap en l'ampolla, aquest es comprimeix alliberant progressivament la quantitat ideal d'oxigen que el vi escumós necessita per a tenir una evolució perfecta durant el seu període de conservació en ampolla.
Impermeabilitat
Gràcies a la suberina els discs de suro natural garanteixen l'estanquitat del vi escumós, aïllant-lo d'elements externs com la humitat, fongs i olors, i prevenen fuites de vi o gas a l'exterior.
Pressió ideal
La capacitat de compressió del suro exerceix la pressió ideal que permet retenir el gas carbònic necessari, evitant fuites però facilitant un destapat suau per part de l'usuari final.
Durabilitat
La lignina i els polisacàrids del suro li atorguen una gran longevitat i el converteixen en una matèria molt resistent i duradora que ha demostrat conservar les seves característiques al llarg dels anys.
Lleugeresa
El suro es compon d'un 90% d'aire, la qual cosa li atorga una gran lleugeresa que facilita el seu transport i manipulació, alhora que manté la resistència i capacitats aïllants que el caracteritzen.
Natural i ecològic
El suro és un producte 100% natural i renovable. S'extreu de la surera de manera sostenible i sense causar danys, la qual cosa permet mantenir hectàrees de bosc protegides.

Sol·licita informació