Skip to main content

La teva qualitat, la nostra prioritat.

A TESA fa 7 dècades que elaborem el tap ideal per tenir cura del teu vi escumós.
Veure video

Controls exhaustius de qualitat i seguretat

Laboratorio de análisis - Fabrica TESA
 • 7 blocs d'anàlisis Durant la nostra producció, efectuem fins a 7 blocs d'anàlisis i mesuraments de paràmetres personalitzats, els quals garanteixen una major seguretat i perfecció del producte final.
 • Revisió exhaustiva a càrrec d’experts De tot el procés se n’encarrega un equip humà d'experts amb molta formació i anys d'experiència que garanteixen un gran coneixement tècnic de tots els processos de producció i aporten un enorme valor afegit a la qualitat final del producte.
 • Els paràmetres més exigents A TESA hem augmentat les exigències dels estàndards de mesurament de la indústria desenvolupant anàlisis més estrictes i segures en microbiologia i detecció de TCA.
 • Perfecció tècnica Les característiques de cada tap es revisen de manera estricta i constant per tal que el nostre tap ofereixi una consistència d'alta resistència a l’esmicolat i als trencaments, i uns acabats perfectes perquè el nostre tap sigui el complement ideal per a la teva ampolla.

Procés de producció controlat al 100%

1Control ambiental i sanitari de les instal·lacions

Les instal·lacions de TESA s’analitzen i higienitzen de forma constant amb productes professionals sense clor per garantir la màxima seguretat.

Análisis y controles exhaustivos - Fabrica TESA

2Maquinària de màxima qualitat

La maquinària de TESA s’escull per la seva qualitat tècnica i la seva tecnologia. S’actualitza i renova perquè estigui sempre a l’avantguarda d’una producció tècnicament precisa.

Análisis y controles exhaustivos - Fabrica TESA

3Acabat personalitzat

A TESA podem fabricar el tap ideal que et calgui per a la línia d’embotellament i el tipus d’ampolla que necessitis. Consulta’ns.

Marcado de los tapones - Fabrica TESA

4Assessorament tècnic expert

El nostre equip farà una valoració i et donarà el consell d’experts sobre les qualitats idònies del tap per al teu vi escumós. Suma els nostres anys d’experiència al teu celler.

Proceso Tapón de dos discos de corcho natural - Fabrica TESA

5Mesura de valors personalitzats

Et proposem fer una anàlisi final amb els paràmetres que s’adaptin als teus requisits perquè trobis exactament allò que necessites.

Análisis y controles exhaustivos - Fabrica TESA

6Equip humà

A TESA tenim un equip d’experts de gran valor, amb alta formació i molts anys d’experiència en el sector. Són, sens dubte, un dels nostres orgulls principals.

 • 70 milions de taps produïts cada any
 • Exportacions a 3 continents
 • Satisfacció dels clients del 100%
Equipo humano profesional - Fabrica TESA

7R+D+I: innovació constant

La innovació i el desenvolupament són prioritaris per a nosaltres, per això col·laborem amb l’Institut Català del Suro (ICSuro) on desenvolupem projectes de recerca en innovació, per tal de generar una millora constant del nostre producte, així com de la qualitat general de la indústria dels vins escumosos.

Descobreix més sobre els nostres projectes d’innovació.

I+D+I Innovación constante - Fabrica TESA

8Medi ambient i compromís

A TESA tenim un alt compromís amb el medi ambient.

 • Certificat de registre EMAS, que garanteix que complim paràmetres estrictes de protecció mediambiental al llarg de tota la nostra producció.
 • Ús de productes ecològics i materials naturals.
 • Ús mínim de productes químics en el nostre tap.
 • Eliminació progressiva de plàstics i introducció de materials reutilitzables en els nostres protocols.
 • Alta eficiència energètica: motors d’alta eficiència, optimització dels equips de potència, instal·lació de plaques solars, il·luminació LED, etc.
 • Utilització de calibres de suro que permeten garantir la viabilitat de la indústria surera.

Descobreix l’impacte mediambiental positiu de la nostra indústria i el nostre producte.

Bosque de Alcornoques en Cataluña - TESA

Sol·licita informació

A TESA et donem un tracte personalitzat i de proximitat. Ens comprometem amb les teves necessitats i t’oferim un servei amb total satisfacció. Ens avala l’experiència dels nostres clients.